3D muzej u Bangkoku

3D Art in Paradise muzej omiljen je odraslima i djeci. Pripremite fotoaparat jer će vas ponijeti mogućnost snimanja najneobičnijih prizora.

3D muzej Art in Paradise u Bangkoku nećete tako lako naći na internetu. Pronaći ćete informaciju da je ovaj muzej smješten u MBK Shopping Mallu (no, ondje je nekada bio). Potražite ga u Esplanade Shopping Mallu, u ulici Ratchada.

Posjet planirajte nakon što prođe jutarnji rush hour jer se muzej nalazi podalje od centra grada. Ukoliko “upadnete” u rush hour, prijevoz do 3D muzeja oduzeo bi vam previše vremena. Muzej nije velik, no ipak odvojite barem 2-3 sata za fotografiranje. Šteta bi bilo otići bez izvrsnih fotografija kakve se mogu napraviti na ovom mjestu.

Fotografiranje obavezno

Mogućnosti 3D muzeja su stvarno velike. Prednost je u tom što za dobru fotografiju ne morate biti profesionalac. U muzeju se nije teško snaći jer je sve obilježeno korisnim uputama. Gdje trebate stati, koji je kut najbolji za fotografiranje, kako će u konačnici izgledati vaša fotografija – sve je jednostavno objašnjeno.

Ljubazno osoblje na ulazu u 3D muzej, pomoći će vam da napravite probnu fotografiju. Ona je poklon muzeja koji ćete ponijeti sa sobom kao uspomenu. Posjet Art in Paradise muzeju bit će podjednako zabavan i vašoj djeci.

Kraj.

Ako vas vesele atrakcije pročitajte kako nam je bilo u Orlandu

1 komentar

  1. Odlično mjesto i članak! Definitivno mjesto za posjetiti.

Kako vam se sviđa članak?